You are currently viewing Texhibition Istambul

Texhibition Istambul

PEA dhe anëtarët e saj ishin prezent në Panairin në Stamboll. 23 biznese mundësuan falë mbështetjes së Shoqatës të shikonin nga afër lëndët e para tesktile dhe aksesor #NEW, e gjitha në optikën e rritjes së Manifakturës të veshjeve dhe këpucëve dhe prodhimeve Made in Albania.