You are currently viewing Takimi rajonal me ISHPPSHSH, Shkodër

Takimi rajonal me ISHPPSHSH, Shkodër

Fokusi i takimit ishte sensibilizimi dhe harmonizimi i kodit të punës dhe ligjeve në fuqi në Sektorin Manifakturë të veshjeve dhe këpucëve, respektimi i të drejtave Punëdhënës/Punëmarrës, duke kuptuar edhe periudhën që ky sektor po kalon, por edhe dinamikën e shumë problematikave që Manifaktura/Fasoneria Shqiptare po përballet.