Memorial

Në kujtim të ish kolegve tanë që u ndanë nga jeta në menyrë te papritur, të cilët i mungojnë shumë familjeve të tyre por edhe anëtarëve të Pro Eksport Albania të cilët i kujtojnë me shumë krenari, ne si shokë dhe kolegë pune i kemi dedikuar këtë hapsirë në faqen tonë të Pro Eksport Albania si memorial.

Nikolin Karroca

Xhemal Bërxhulli​