Takimi rajonal me ISHPSHSH, Durrës

ISHPSHSH organizoi takimin e punës në kuadër të ndërgjegjësimit, këshillimit, mbi të drejta dhe detyrime që burojnë nga Legjislacioni i Punës në subjektet fason. Organizimi i kësaj tryeze është në…

0 Comments

Takimi rajonal me ISHPPSHSH, Shkodër

Fokusi i takimit ishte sensibilizimi dhe harmonizimi i kodit të punës dhe ligjeve në fuqi në Sektorin Manifakturë të veshjeve dhe këpucëve, respektimi i të drejtave Punëdhënës/Punëmarrës, duke kuptuar edhe…

Comments Off on Takimi rajonal me ISHPPSHSH, Shkodër

End of content

No more pages to load