SHOQATA PROEKSPORT ALBANIA

MBROJTJA E INTERESAVE​

Mbrojtjen e interesave të anëtarëve të Dhomës në lidhje me konkurrencën e pandershme, unifikimin e përpjekjeve për të krijuar një ambient të favorshëm për zhvillimin e biznesit të prodhimit të konfeksioneve prej tekstili, advokimin pranë autoriteteve qeveritare…

ZBATIMI I PROGRAMIT DHE ARRITJET E MISIONIT

Të punojë për rritjen e nivelit profesional të anëtarëve të Dhomës nëpërmjet sigurimit të informacionit bashkëkohor duke organizuar trajnime, seminare, botime; të realizojë dhe mbështesë në vazhdimësi bashkëbisedimet midis anëtareve….

PROMOVIMI

Të promovojë arritjet e anëtarëve të saj nëpërmjet pjesëmarrjes dhe organizimit të panaireve dhe sfilatave të prodhuesve.

evente

Disa nga eventet tona

PEA

DHOMA KOMBËTARE E PRODHUESVE TË VESHJEVE DHE KËPUCËVE

krijohet me iniciativën e lirë të anëtarëve për të përmbushur qëllimin dhe objektin që i kanë ngarkuar asaj.

Milion € faturim
%
Eksport made in albania
+
BIZNESE

bordi drejtues i pea-s

Bordi drejtues

edvin prençe

Kryetari

Krienko Memo

Anetar i kryesise

donika mici

NËnkryetare

Shqipe dani

Anetar i kryesise

Gjergji Gjika

Anetar i kryesise

florian zekja

anetar i kryesise

Nikolin Shtjefni

Anetar i kryesise

Aurel Bylykbashi

Anetar i kryesise

Lindita Legisi

Anetar i kryesise

Flamur Hoxha

Anetar i kryesise

Dritan Zhllima

Anetar i kryesise

silvana shtjefni 

Anetar i kryesise

saimir bidaj

anetar i kryesisË

erald hasanaj

Anetar i kryesise

alfred mali

Anetar i kryesise

hedi teli

Anetar i kryesise

anesti nano

Anetar i kryesise

KONTAKT

Adresa:
Rruga Reshit Collaku, Ndertesa nr 38, Kati i 3 (Trete), Hyrja nr 1/3, Tirane, Shqiperi.

Telefon:
+355 69 8364328

PEA me zyra qëndrore në Tiranë dhe Zyra Përfaqësimi në rrethet Dibër, Elbasan, Vlorë, Korçë, Fier, Gjirokastër, Durrës, Shkodër, Kukës, Lezhë. Shtrirja në të ardhmen do të zgjerohet edhe në rrethe të tjera, ku ushtrojnë veprimtarinë ndërmarrje dhe kompani të sektorit fason.

Shpërndaje në